17 Dec 2008

Vielä eletään vanhaa vuottaTästä tulee sitten uusi luontoblogini kun vuoden 2008 seurantablogi jää vain arkistoksi. Tämän alankin heti tammikuusta kun vaan tulee sellaisia päiviä, että luontoa kannattaa kuvata. Vielä sen aika ei ole tullut.16 comments:

Nana said...

Hei! Täällähän näyttää tosi hienolta :) Laitan heti linkkeihin.

hejoko said...

Jos ottaisin edes puoliksi niin hyviä kuvia kuin Sinä, olisi karsinta vaikeaa. Otan paljon kuvia ja ne onnenkantamoiset, joista saa selvää, mitä kuva esittää, julkaisen:)

Pearl Maple said...

Beautiful photos for Sky Watch Friday, the reflection on the water is stunning.

Thank you for sharing these lovely views with us all and thank you for your kind comments on my post earlier.

Tarolino said...

Ylläpitäjä testaa :I

Anonymous said...

Hope you understand what I am going to say...thank you for your lovely comment about the church photo with the rays of sun on my blog. I think the reflections on your photos are wonderful - very mystical.

PJ said...

These are very calming images. Thank you for visiting my blog.

Pekka said...

Taidanpa laittaa tämän osoitteen muistiin. ;-)

Inkivääri said...

Hei, nyt vasta ennätin kierrokselle. Täällä on oikein mukavan näköistä ja bloggerin formaatti on kyllä 'kuvaystävällinen'. Kurkkaan heti oletko ilmoittautunut jo blogilistalle ja nappaan suosikiksi:) Kauniit ovat aloituskuvasi ja toivon oikein kuvauksellista luontovuotta tulevaksi!

Mojo said...

I have no idea what you just said. But in this case, the axiom of a picture being worth 1000 words is absolutely true. There are no words required for either of these shots. The image says it all.

Beautiful!

Pagan Sphinx said...

Just beautiful. I love the reflections in the water. The melancholy desolation but also the beauty of winter is evoked here.

Happy Sky Watch!

Tarolino said...

I had trouble opening these comments for publification but it worked in the end. Thanks all for visiting this new blog. It will really start running after new year. This is just so that I have it ready made for my coming nature shots.

Kiitos kiitos Suomalaisille ystävilleni käynnistänne ja ihanista kommenteistanne. Alkuun en saanut näitä auki vaikka näin hallintasivulla, että juu kommentteja on tullut. Lopulta onnistuin. Nyt on vaan tuo kuvakoko vähän onkelmana vielä. Tahtoisin saada blogiin isompiakin kuvia kuin 400x300 mutta toistaiseksi se ei ole onnistunut muuttamatta HTML koodia joka taas tekee kuvat rakeisiksi vaikka muutin ne vain oman kokoisikseen. Muuten ihan kiva tää Blogspot.

joulutar said...

Hei! Jostain syystä "juutuin" jo kauan sitten koirakuviisi ja niihin liittyviin luontokuviin. Ehkä siksikin että oot laittanut osuvia tekstejä melkein kaikkiin -koirakuvissa se on erityisesti kivaa. kyllähän minä vakiovieras jatkossakin olen. Tätä uuden vuoden blogia voisi luonnehtia sanalla "näyttävä" ja joku sanoi tuolla edellä "calming". Olen samaa mieltä.

Affe said...

Hej! Lycka till med den nya kameran! Du har snabbt utvecklats till en utmärkt fotograf och utvecklingen bara fortsätter.

Fina bilder!

Tarolino said...

Hejsan brorsan och tackar ödmjukast. Kameran du valde åt mej är ypperlig. Älskar den. Bara jag nu kan bli den värd så är allt bra men jag tar det lugnt och provar mej fram. Visst har jag läst instruktionerna också :)

De här första bilderna är dock ännu tagna med den gamla lilla kameran för det har ju varit så dåligt väder.

Trevlig Jul på er allesammans.

Iina K ja Nelli said...

Jouluterveiset Nelliltä ja Iinalta Lucalle, Ljuballe ja emännälle. Rauhallista ja kinkkuisaa joulua! :)

vapulis said...

Onpa taas huikaiseva kuva. Vaaleansinisesn eri sävyjä, siniharmaata ja keltaista, osaisipa sekoitella paletista näitä ja maalata. Onneksi voi ihailla täällä.
Hieno blogi, onnittelen ja jään odottamaan upeita luontokuviasi!